tag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post1819781722716536825..comments2023-12-22T16:13:40.032+02:00Comments on The Sweetest Thing: מנצלת שאריות: לחם בירה ופקאנים מקמח כוסמיןDvirhttp://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-73276350956893981342018-01-16T10:19:38.627+02:002018-01-16T10:19:38.627+02:00אהלן,
קודם כל- הלחם לטעמי מספיק אוורירי והדחיסות ה...אהלן,<br />קודם כל- הלחם לטעמי מספיק אוורירי והדחיסות היחסית שלו היא חלק מהצלחתו. הבירה כבר מספקת שמרים ולדעתי אין צורך. <br />מבחינת הדבש אין שום בעיה,הצבע כנראה יתבהר מעט.<br />מבחינת אפייה- הייתי בודקת אחרי חצי שעה ומוסיפה בהתאם למצב הלחם.<br />בהצלחה! Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-81207912104388297442018-01-15T22:29:39.850+02:002018-01-15T22:29:39.850+02:00נראה מעולה! מספר שאלות-כמה זמן בתנור אם אני מפצלת ...נראה מעולה! מספר שאלות-כמה זמן בתנור אם אני מפצלת לשני תבניות אינגליש קייק? והאם זה יפגע במרקם אם אוותר על הסוכר ואוסיף רק 3 כפות דבש? מומלץ להוסיף מעט שמרים בשביל שיצא אווירי יותר? תודה רבה !:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09873511479568981847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-67479286037430670942017-07-15T15:47:24.405+03:002017-07-15T15:47:24.405+03:00איזו תגובה משמחת. שמחה לשמוע שהצליח ושהלחם חוסל,כך...איזו תגובה משמחת. שמחה לשמוע שהצליח ושהלחם חוסל,כך גם אצלנו! תודה רבה על השיתוף :)Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-68583720920078394822017-07-15T15:46:12.437+03:002017-07-15T15:46:12.437+03:00איזה כיף לשמוע! תודה רבה על השיתוף. ההחלפות נשמעות...איזה כיף לשמוע! תודה רבה על השיתוף. ההחלפות נשמעות מצויין :)Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-615491293500084822017-07-15T13:40:23.125+03:002017-07-15T13:40:23.125+03:00מתכון מצוין! כמו זו שכתבה מעליי, החלפתי את הסוכר ק...מתכון מצוין! כמו זו שכתבה מעליי, החלפתי את הסוכר קוקוס בסוכר חום כהה ואת אגוזי הפקאן באגוזי מלך ויצא מדהים!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-2404975700331902382017-07-05T01:29:10.585+03:002017-07-05T01:29:10.585+03:00הכנתי את המתכון כבר פעמיים, והתאהבתי - כל כך פשוט,...הכנתי את המתכון כבר פעמיים, והתאהבתי - כל כך פשוט, כל כך טעים (במיוחד כטוסט). השינויים הבודדים שעשיתי היו שימוש בסוכר רגיל (אין לי סוכר קוקוס), אגוזי מלך במקום פקאנים, ובמקום לפזר את הקוואקר למעלה (לא נדבק וסתם נופל ומלכלך) שפכתי קוואקר מלא פנימה לבלילה לתוספת בריאות. טעים מאוד וממש לא מחזיק בהקפאה 3 חודשים - מחוסל תוך שבוע גג, וגם זה עם איפוק... תודה! יעלhttp://yael.haoneg.comnoreply@blogger.com