tag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post3185097835899727008..comments2023-12-22T16:13:40.032+02:00Comments on The Sweetest Thing: נפלא יותר ממה שחשבתם: המדריך המלא לשוקולד (וגם מתכונים לפרלינים וטראפלס פסיפלורה וקוקוס)Dvirhttp://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-81730671516957430422021-09-12T22:13:22.148+03:002021-09-12T22:13:22.148+03:00פוסט מדהים. עבודה מדויקת ויפה. מעולם לא ניסיתי את ...פוסט מדהים. עבודה מדויקת ויפה. מעולם לא ניסיתי את השיטה השלישית של שתי האמבטיות (אפילו לא למדנו אותה בקורס) . שאלה לקיצורי דרך: האם בשיטה זו אפשר לחמם דרך המיקרו (מצליחה להגיע לטמפ מדויקת גם בקיצור זה) ואחכ לקרר באמבטיה קרה? שאלה שניה: מה דעתך על שימוש במיקריו? האם התנסת בו? האם יש לך תובנות? תודה על התייחסותך.Osnathttps://www.blogger.com/profile/16120914491695983512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-78691813583589548962021-05-25T10:57:36.952+03:002021-05-25T10:57:36.952+03:00כן, אם הטמפרטורה של השוקולד יורדת מתחת ל-25 מעלות,...כן, אם הטמפרטורה של השוקולד יורדת מתחת ל-25 מעלות, צריך לעשות את תהליך הטמפרור (חימום וקירור) מחדש.<br />טגב, אותו דבר אם טמפ' השוקולד עולה על 34 מעלות.דליתhttps://www.blogger.com/profile/05966031710459705435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-86658581248926946832021-05-25T10:55:49.588+03:002021-05-25T10:55:49.588+03:00תודה רבה, היה כיף ומעניין לקרוא ונתת לי רעיון לימי...תודה רבה, היה כיף ומעניין לקרוא ונתת לי רעיון לימי הקיץ המתקרבים לעשות את הקירור בבן מארי קר. מעולה!דליתhttps://www.blogger.com/profile/05966031710459705435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-74837535646883046682019-02-04T10:41:03.007+02:002019-02-04T10:41:03.007+02:00היי , יש לי שאלה - אחרי שהגעתי לשלב טמפרטורת העבוד...היי , יש לי שאלה - אחרי שהגעתי לשלב טמפרטורת העבודה בשוקולד .. לאחר שהתחלתי למלא את התבנית בפעם הראשונה בינתיים להניח את הקערה עם השוקולד המטומפרר על בן מארי ולשמור על טמ' העבודה שלו תוך כדי? ובמידה והוא התקשה אפשר לעשות את כל תהליך הטמפרור מחדש? שלי לבnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-67763389327878309362016-02-29T21:23:35.466+02:002016-02-29T21:23:35.466+02:00מדהימה שאת. הסבר מקסים.
מדהימה שאת. הסבר מקסים.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18253235570025817666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-58214204614404928842016-01-23T23:51:47.514+02:002016-01-23T23:51:47.514+02:00וואו איזה פוסט מושקע ומעניין.
בנוגע למחית פסיפלורה...וואו איזה פוסט מושקע ומעניין.<br />בנוגע למחית פסיפלורה, אני משתמשת בפסיפלורות טריות. האם את משתמשת במוצרים הקנויים? לא פעם קניתי ופשוט אין להם את אותו המרקם.<br />תודה<br />שניAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-79001124888790133222015-12-28T09:09:53.801+02:002015-12-28T09:09:53.801+02:00מניסיוני כן.
מתבנית פוליקרבונט השוקולדים נחלצים ב&...מניסיוני כן.<br />מתבנית פוליקרבונט השוקולדים נחלצים ב"מכה" קלה אם הטמפרור נעשה נכון והמתנת דיי הצורך (עד להיפרדות שניצן לראות אותה דרך הפלסטיק השקוף).<br />מהסיליקון צריך "לעזור להם" להיחלץ ולכן זה משאיר סימנים לרוב.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-88160724091422645362015-12-28T09:08:18.875+02:002015-12-28T09:08:18.875+02:00אהלן,
תודה על הפירגון.
עם השוקולד עובדים מיד לאחר ...אהלן,<br />תודה על הפירגון.<br />עם השוקולד עובדים מיד לאחר סיום השלב האחרון. ממש מיד! במידה וחיכית והשוקולד החל להתגבש, תצטרך לטמפרר מחדש.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-2578701763090055722015-12-27T23:37:07.942+02:002015-12-27T23:37:07.942+02:00שאלה נוספת האם יש הבדל בברק כאשר משתמשים בתבנית סי...שאלה נוספת האם יש הבדל בברק כאשר משתמשים בתבנית סיליקון?<br />תודהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07430386560401077447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-58839805739363828842015-12-27T02:44:36.314+02:002015-12-27T02:44:36.314+02:00בלוג מדהים תודה על השיתוף חלום חיי ללמוד את כל זה
...בלוג מדהים תודה על השיתוף חלום חיי ללמוד את כל זה<br />ובשביל להתחיל יש לי כמה שאלות:<br />א. כמה זמן עבודה עם השוקולד יש לי לאחר טמפרור <br />ב. האם אני צריך לעשות את כל עבודת הטמפרור מחדש לאחר שעבר הזמן?<br />תודה רבהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07430386560401077447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-25823535669072341212015-11-08T19:37:02.977+02:002015-11-08T19:37:02.977+02:00אחלה פוסט! השכלתי במידה חיוני.
מקנאה בך למדתי בדן ...אחלה פוסט! השכלתי במידה חיוני.<br />מקנאה בך למדתי בדן גורמה על קצה המזלג Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16825886583317065275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-79686450503451372552014-10-16T21:42:14.327+03:002014-10-16T21:42:14.327+03:00היי מיסיסיפי!
טמפרור על השיש הוא אכן מלכלך מאוד וא...היי מיסיסיפי!<br />טמפרור על השיש הוא אכן מלכלך מאוד ואני אישית פחות אוהבת. אבל היו לי לא מעט חברים בכיתה שהעדיפו אותו.<br />אשמח לשמוע אם כבר ניסית ואיך היה.<br />התנצלותי על התגובה המאוחרת עד מאוד!<br />דביר.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-86085790929272827342014-10-16T21:40:08.898+03:002014-10-16T21:40:08.898+03:00תודה רבה על הפירגון ומקווה שאכן יהיה :)
התנצלותי ע...תודה רבה על הפירגון ומקווה שאכן יהיה :)<br />התנצלותי על התגובה המאוחרת מאוד.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-57916848346748424012014-10-16T21:39:03.561+03:002014-10-16T21:39:03.561+03:00בגדול כן.
הבעיה שלי כשניסיתי לעבוד איתן, היא שבשחר...בגדול כן.<br />הבעיה שלי כשניסיתי לעבוד איתן, היא שבשחרור אי אפשר פשוט לתת מכה וצריכה ממש "למשוך" את השוקולד החוצה. זה משאיר עליו סימנים והורס את העבודה הקשה שהשקענו.<br />בהצלחה!<br />דביר.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-46155564082487542832014-09-30T23:08:26.088+03:002014-09-30T23:08:26.088+03:00תודה על כל (!!!) הפירוט , יש מצב שתבנית סיליקון תת...תודה על כל (!!!) הפירוט , יש מצב שתבנית סיליקון תתאים?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-34791210614804255202014-05-13T11:51:40.731+03:002014-05-13T11:51:40.731+03:00מעולה! ניסיתי המון פעמים לטמפרר בבית על השיש, היה ...מעולה! ניסיתי המון פעמים לטמפרר בבית על השיש, היה בלאגן גדול, מלא שוקולד הלך לפח...<br />אנסה את השיטה שלך! המון תודה רבה!misisipinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-40104570174130195382014-05-12T23:13:38.603+03:002014-05-12T23:13:38.603+03:00מדהים! תודה!
זה בטח יהיה שימושי.מדהים! תודה! <br />זה בטח יהיה שימושי.אדירnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-29441436495954302882014-05-12T15:26:11.241+03:002014-05-12T15:26:11.241+03:00היי טל!
איזה כיף שנהנית :) תודה על הפירגון, זה חשו...היי טל!<br />איזה כיף שנהנית :) תודה על הפירגון, זה חשוב לי מאוד.<br />אם למדת דבר או שניים- עשיתי את שלי.<br />המשך שבוע נפלא.<br />דביר.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-13091965467512000132014-05-11T10:56:09.138+03:002014-05-11T10:56:09.138+03:00אוי, איך שאני נהניתי מהפוסט הזה!
גם אני חוטא לפעמי...אוי, איך שאני נהניתי מהפוסט הזה!<br />גם אני חוטא לפעמים בפרלינים שאני מכין בבית, כולל טמפרור ובלאגן והכל, אז שמחתי לקרוא אפילו את הרקע על פולי הקקאו. :-)<br />וכמובן - למדתי דבר או שניים. תודה רבה.טלhttp://resiseymilim.wordpress.com/noreply@blogger.com