tag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post7718491883639309753..comments2023-12-22T16:13:40.032+02:00Comments on The Sweetest Thing: מגלגלים בריגדרוס עם מלך הקאפקייס של ריו דה-ז'נרוDvirhttp://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-61080587696633317232019-12-04T15:12:01.698+02:002019-12-04T15:12:01.698+02:00היי כרמית, לצערי אני מניחה שזה קשור לטיב החלב המרו...היי כרמית, לצערי אני מניחה שזה קשור לטיב החלב המרוכז שנמכר בארץ. אפשר לנסות לאזן על ידי העלאת כמות החמאה או להשמיט את הקקאו/להפחית.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-73855179583756083572019-12-04T11:10:07.017+02:002019-12-04T11:10:07.017+02:00היי,אני הכנתי כבר 3 פעמים והתערובת נפכה לאבן ונזרק...היי,אני הכנתי כבר 3 פעמים והתערובת נפכה לאבן ונזרקה לפח,הכנתי בדיוק לפי ההוראות ,יש לך מושג למה זה קרה? תודה כרמיתhttps://www.blogger.com/profile/03977246213720864255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-32957687234667013132019-12-04T11:08:19.095+02:002019-12-04T11:08:19.095+02:00היי,אני הכנתי כבר 3 פעמים והתערובת נפכה לאבן ונזרק...היי,אני הכנתי כבר 3 פעמים והתערובת נפכה לאבן ונזרקה לפח,הכנתי בדיוק לפי ההוראות ,יש לך מושג למה זה קרה? תודה כרמיתhttps://www.blogger.com/profile/03977246213720864255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-29155927499091884192014-06-30T15:55:48.571+03:002014-06-30T15:55:48.571+03:00אהלן רות,
אני מניחה שהקקאו אכן מייבש ולכן יש חמאה ...אהלן רות,<br />אני מניחה שהקקאו אכן מייבש ולכן יש חמאה בתערובת במתכון הזה. הגיוני שזה מביא לאותו איזון שיש במתכון שלך (שכן השומן בחמאה מחליף את שומן השוקולד). בכל אופן, הגרסא שלך נשמעת נהדרת.<br />טלז אכן הסביר לי שיש המון גרסאות והשתדלתי להבהיר בכתיבה שלי שיש ורסיות שונות לממתק הזה.<br />תודה על ההארות, <br />שבוע נהדר.<br />דביר.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-35958697164907598402014-06-30T15:53:11.127+03:002014-06-30T15:53:11.127+03:00היי ענת,
התנצלותי על התשובה המאוחרת. אנחנו הכנו את...היי ענת,<br />התנצלותי על התשובה המאוחרת. אנחנו הכנו את הבריגדרוס עם חלב מרוכז צרפתי מקומי וזה עבד. טלז הסביר לי שאכן יש הבדל בטעם ובמרקם אבל הנחנו שאם הצליח עם הסוג הצרפתי, זה יהיה פחות או יותר כמו מה שנמכר בישראל. יכול להיות שהוספת החמאה תתרום להורדת הדביקות.<br />אגב, יכול להיות שגם מה שהכנו וטעמתי לא היה מושלם, אבל אני עדיין אהבתי מאוד. המרקם אכן היה נימוח ולא דביק כמו שאת מתארת.<br />אולי יש דרך להזמין משם חלב מרוכז? <br />בכל אופן תודה על ההארות, מעניין וחשוב לדעת.<br />דביר.<br />Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-57470241259710196842014-06-14T13:16:04.419+03:002014-06-14T13:16:04.419+03:00היי לך,
בתור ברזילאית שאני מכינה את הבריגדרוס אני ...היי לך,<br />בתור ברזילאית שאני מכינה את הבריגדרוס אני לא משתמשת בקקאו מכוון שזה מייבש את התערובת ואני משתמשת דווקא בשוקולד מריר ושוקולד חלב (200 גרם, 100 גרם מכל סוג) ולא מוסיפה בכלל חמאה.<br />זה המתכון שגם המשפחה שלי השתמשה בברזיל, בחמאה אנחנו משתמשים אך ורק כדי לגלגל את הכדורים.<br />וכמובן אני חייבת לציין את העובדה שהמתכון משתנה ממשפחה למשפחה כי כל אחד משתמש במה שהוא יכול<br />המוטיב היחיד שנשאר בכל מתכון זה החלב ההממותק.<br /><br />שיהיה יום נהדר :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06046633151400499048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-1395946002245315902014-06-13T11:54:09.482+03:002014-06-13T11:54:09.482+03:00אני חושבת שהחלב המרוכז שמוכרים בארץ פשוט לא שמן מס...אני חושבת שהחלב המרוכז שמוכרים בארץ פשוט לא שמן מספיק ולא מתאים להכנת בריגדיירוס. ניסיתי להכין פעמיים עם חלב מרוכז שמוכרים כאן שמגיע מסין\רוסיה\מדינות מזרח אירופה כלשהן, וחוץ מזה שכתוב שזה עשוי מסוכר וחלב כחוש (?!) המרקם פשוט לא יוצא אותו דבר, כמו שאכלתי בברזיל. הוא פשוט יוצא הרבה יותר דביק ודומה לטופי קשה קצת, מאשר נימוח ורך כמו המרקם החמקמק של הממתקים בברזיל (נורא קשה לתאר את המרקם הזה...). והעניין הוא, שכשגיסתי חזרה מביקור בברזיל אצל המשפחה שלה היא הביאה לי שתי פחיות חלב מרוכז של moca וזה יצא בדיוק אותו דבר! וחבל, כי זה פשוט אחד הממתקים הטעימיםAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06870236205059643519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-77527977437261272382014-06-12T13:02:29.743+03:002014-06-12T13:02:29.743+03:00אהלן,
המתכון מבוסס על חלב מרוכז כך שלא ניתן להכינו...אהלן,<br />המתכון מבוסס על חלב מרוכז כך שלא ניתן להכינו בגרסת פרווה.<br />התנצלותי :)<br /><br />דביר.Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-31315011718157854852014-06-12T11:50:55.950+03:002014-06-12T11:50:55.950+03:00היי, האם אפשר להמיר את החמאה בשמן לגרסת פרווה?היי, האם אפשר להמיר את החמאה בשמן לגרסת פרווה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-52587547449742681712014-06-01T21:16:51.737+03:002014-06-01T21:16:51.737+03:00תודה רבה אנונימי, מי שלא תהיי/תהיה!
:)תודה רבה אנונימי, מי שלא תהיי/תהיה!<br />:)Dvirhttps://www.blogger.com/profile/13921452180541282246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2764786036790278098.post-53165950059192997612014-06-01T12:21:22.485+03:002014-06-01T12:21:22.485+03:00שניכם מתוקים לא פחות מהבריגדרוס!!
נראה ממש טעים.שניכם מתוקים לא פחות מהבריגדרוס!!<br />נראה ממש טעים.Anonymousnoreply@blogger.com