עליי ועל הבלוג


אני דביר, ומאז ומעולם אהבתי אוכל. מאוד.



הוריי תמיד מספרים "בגאווה" כיצד עוד מילדות, אוכל היה מאפיין מרכזי בדמותי, ואיך הייתי הופכת עצבנית וחסרת סבלנות כשרעבוני לא סופק (קרוביי וחבריי יעידו בצער שזה קורה עד היום).

האהבה לעולם האפייה והמתוקים התפתחה בגיל התיכון, אז נהניתי לנסות מתכונים שונים שאספתי, בעיקר לקראת אירועים משפחתיים וחברתיים.

לאחר שחרורי מהצבא התלבטתי מאוד האם לפנות לתחום הקונדיטוריה כמקצוע, אך כמו "פולניה טובה" קיבלתי החלטה פרקטית ללמוד משפטים, תחום נוסף בו אני מוצאת עניין רב (טוב נו, לפחות ברובו).

אולם, תחביבי לא הרפה ממני, ומצאתי את עצמי עוסקת עוד ועוד בניסיונות למצוא מתכונים מקוריים, טעמים חדשים, רעיונות יצירתיים.... ונהניתי מכל רגע!

כך החלטתי להניח את לימודיי ונסעתי לפריז לתקופה של עשרה חודשים. סיימתי לימודי פטיסרי בבית הספר Le Cordon Bleu וכן תקופת סטאז' בת חודשיים אצל האחד והיחיד- פייר ארמה.
הנסיעה לפריז היוותה הגשמת חלום אדירה עבורי ולאחריה אף עבדתי במשך שנתיים במקומות מובילים בארץ כמו מלון המלך דוד ופטיסרי ג'ראלד בתל אביב.
כיום, אני משלימה את לימודיי המשפטים, ומשלבת את שתי האהבות שלי (שלוש, אם לספור את בעלי).

דרך בלוג זה, אני משתפת במתכונים מוצלחים, שלי ושל אחרים, בחוויות שצברתי בתקופת הלימודים, הסטאז' והעבודה, ובאהבתי לעולם האוכל והמתוקים בכלל- עולם בו אני מוצאת מקום ליצירתיות, לחידוש, לשקט ולהמון הנאה.
הבלוג אף קיבל "טוויסט" בריא יחד עם שינויי התזונה שלי, ותוכלו למצוא בו, בין השאר מתכונים לעוגות, עוגיות, קינוחים ונשנושים ללא גלוטן, ללא סוכר לבן, טבעוניים או ללא מוצרי חלב.

אני מזמינה אתכם לקרוא, לנסות (!), לשתף וליהנות יחד איתי.

יש לכם שאלות? תגובות? הערות/הארות? קודם כל אשמח מאוד שתגיבו בתחתית הפוסט הרלוונטי, אני בודקת את הבלוג לפחות פעם ביום ואשמח להשיב. בנוסף, אתם מוזמנים לשלוח לי מייל: dvir.shatil@gmail.com
 




** כל הזכויות שמורות ליוצרת בלוג זה (דביר שתיל). כל שימוש בתכנים ממנו, לרבות תמונות, דורש אישור בכתב.






אין תגובות:

פרסום תגובה